Rezultatele verificării mailului

Se pare că emailul tău figurează în urmatoarele breșe:


Jan 1, 1970

Jan 1, 1970
Mai multe detalii


Jan 1, 19700
conturi afectateJan 1, 19700
conturi afectateToate informațiile pe care le vizualizezi în acest moment sunt colectate în mod anonim din breșe de securitate (leak-uri).

Toate mailurile, parolele sau alte date sunt procesate doar de calculator, fără intervenție umană.

Recomandăm să vă schimbați parolele compromise de pe toate platformele/site-urile pe care le folosiți.

powered with help from haveIBeenPwned

Toate informațiile stocate prin intermediul formularelor de monitorizare sunt folosite doar cu scopul de a alerta persoanele în cazul în care conturile, respectiv website-urile acestora figurează ca atacate în baza noastră de date. Completarea formularului reprezintă acordul utilizatorilor pentru a procesa aceste date.

Utilizatorii își pot șterge complet datele stocate în baza noastră de date, în orice moment. Pentru a solicita acest lucru, trebuie trimis un e-mail pe adresa [email protected] de pe mail-ul aferent înregistrat, specificând acest lucru. Analog pentru website-uri, trebuie trimis un mail în care se solicită acest lucru de pe adresa [email protected]##domeniu.ro## unde, în loc de “domeniu.ro” se va completa cu domeniul ce se dorește a fi șters din baza noastră de date.

Baza noastră de date cuprinde date publice, din diferite surse interne și externe în care se regăsesc website-uri și email-uri ce au fost compromise și publicate în diferite locații (ex. mass-leaks). Nu ne asumăm răspunderea cu privire la relevanța datelor,  acestea fiind colectate în mod manual.