Rezultatele verificării parolei

Parola ta nu a fost compromisă! Ești în siguranță.

Toate informațiile pe care le vizualizezi în acest moment sunt colectate în mod anonim din breșe de securitate (leak-uri).

Toate mailurile, parolele sau alte date sunt procesate doar de calculator, fără intervenție umană.

Recomandăm să vă schimbați parolele compromise de pe toate platformele/site-urile pe care le folosiți.

powered with help from haveIBeenPwned

Toate informațiile stocate prin intermediul formularelor de monitorizare sunt folosite doar cu scopul de a alerta persoanele în cazul în care conturile, respectiv website-urile acestora figurează ca atacate în baza noastră de date. Completarea formularului reprezintă acordul utilizatorilor pentru a procesa aceste date.

Utilizatorii își pot șterge complet datele stocate în baza noastră de date, în orice moment. Pentru a solicita acest lucru, trebuie trimis un e-mail pe adresa [email protected] de pe mail-ul aferent înregistrat, specificând acest lucru. Analog pentru website-uri, trebuie trimis un mail în care se solicită acest lucru de pe adresa [email protected]##domeniu.ro## unde, în loc de “domeniu.ro” se va completa cu domeniul ce se dorește a fi șters din baza noastră de date.

Baza noastră de date cuprinde date publice, din diferite surse interne și externe în care se regăsesc website-uri și email-uri ce au fost compromise și publicate în diferite locații (ex. mass-leaks). Nu ne asumăm răspunderea cu privire la relevanța datelor,  acestea fiind colectate în mod manual.