Verificare și monitorizare gratuită

Verifică-ți conturile și parolele

Toate informațiile pe care le introduci pentru a verifica integritatea acestora nu sunt stocate și nu sunt folosite cu alt scop. Datele sunt verificate în baza de date în mod automat.

Verificare e-mail

Verifică dacă e-mail-ul tău figurează în bazele de date cu leak-uri(date compromise) de date din lumea întreagă.

Verificare website

Verifică dacă website-ul tău figurează în arhive publice de site-uri compromise/sparte în trecut.

Urmează să fie implementat

Verificare parolă

Verifică dacă parola ta figurează în baze de date, dicționare de parole, leak-uri, arhive din lumea întreagă.

Monitorizează-ți conturile

Monitorizare E-mail

Completează formularul de mai jos cu mail-ul pe care dorești să îl monitorizăm, iar în cazul în care acesta va figura sau figurează într-un atac cibernetic, te vom anunța.

Monitorizare Website

Ai un website? Completează următorul formular, noi îl monitorizăm și te alertăm dacă aflăm ceva ☺.

Toate informațiile stocate prin intermediul formularelor de monitorizare sunt folosite doar cu scopul de a alerta persoanele în cazul în care conturile, respectiv website-urile acestora figurează ca atacate în baza noastră de date. Completarea formularului reprezintă acordul utilizatorilor pentru a procesa aceste date.

Utilizatorii își pot șterge complet datele stocate în baza noastră de date, în orice moment. Pentru a solicita acest lucru, trebuie trimis un e-mail pe adresa [email protected] de pe mail-ul aferent înregistrat, specificând acest lucru. Analog pentru website-uri, trebuie trimis un mail în care se solicită acest lucru de pe adresa [email protected]##domeniu.ro## unde, în loc de “domeniu.ro” se va completa cu domeniul ce se dorește a fi șters din baza noastră de date.

Baza noastră de date cuprinde date publice, din diferite surse interne și externe în care se regăsesc website-uri și email-uri ce au fost compromise și publicate în diferite locații (ex. mass-leaks). Nu ne asumăm răspunderea cu privire la relevanța datelor,  acestea fiind colectate în mod manual.