Verificare și monitorizare gratuită

Verifică-ți conturile și parolele

Toate informațiile pe care le introduci pentru a verifica integritatea acestora nu sunt stocate și nu sunt folosite cu alt scop. Datele sunt verificate în baza de date în mod automat.

Verificare e-mail

Verifică dacă e-mail-ul tău figurează în bazele de date cu leak-uri(date compromise) de date din lumea întreagă.

Verificare parolă

Verifică dacă parola ta figurează în baze de date, dicționare de parole, leak-uri, arhive din lumea întreagă.

Verificare putere parolă

Verifică cât de puternică este parola ta împotriva atacurilor de tip bruteforce și cât de mult timp ar dura generarea ei de către hackeri!

  Datele sunt aproximative (10^5 variante/secunda)

  powered by hsimp.net

  Verificare website

  Verifică dacă website-ul tău figurează în arhive publice de site-uri compromise/sparte în trecut.

  Urmează să fie implementat

  Monitorizează-ți conturile

  Monitorizare E-mail

  Completează formularul de mai jos cu mail-ul pe care dorești să îl monitorizăm, iar în cazul în care acesta va figura sau figurează într-un atac cibernetic, te vom anunța.

  Monitorizare Website

  Ai un website? Completează următorul formular, noi îl monitorizăm și te alertăm dacă aflăm ceva ☺.

  Toate informațiile stocate prin intermediul formularelor de monitorizare sunt folosite doar cu scopul de a alerta persoanele în cazul în care conturile, respectiv website-urile acestora figurează ca atacate în baza noastră de date. Completarea formularului reprezintă acordul utilizatorilor pentru a procesa aceste date.

  Utilizatorii își pot șterge complet datele stocate în baza noastră de date, în orice moment. Pentru a solicita acest lucru, trebuie trimis un e-mail pe adresa [email protected] de pe mail-ul aferent înregistrat, specificând acest lucru. Analog pentru website-uri, trebuie trimis un mail în care se solicită acest lucru de pe adresa [email protected]##domeniu.ro## unde, în loc de “domeniu.ro” se va completa cu domeniul ce se dorește a fi șters din baza noastră de date.

  Baza noastră de date cuprinde date publice, din diferite surse interne și externe în care se regăsesc website-uri și email-uri ce au fost compromise și publicate în diferite locații (ex. mass-leaks). Nu ne asumăm răspunderea cu privire la relevanța datelor,  acestea fiind colectate în mod manual.