Redirecționează

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit pentru educație în cybersecurity

Redirecționează impozitul pe profit și susține proiectele noastre

Nu te afectează și nu costă nimic! Este o sumă deja existentă, o parte (3.5%) din impozitul tău anual pe venit destinat statului român. 

Pasul 1: Completează formularul

Nu uita să selectezi opțiunea semnează pentru a ajunge automat la noi

Descarcă, printează, completează secțiunea I cu datele personale și semnează la secțiunea – semnătură contribuabil (stânga jos)

Pasul 2: Trimite-l către noi

Odată completat formularul, trebuie trimis către noi pe email:

[email protected]

Sau poți încărca documentul completat în formularul de mai jos:

Cine suntem?

Hackout.ro este o organizație complet non-profit care are ca obiectiv pe termen lung promovarea educației cibernetice în România.

Din 2019 am investigat peste 4.000 de cazuri și am oferit asistență gratuită pentru sute de cetățeni. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul incredibil al voluntarilor și al susținătorilor noștri.

În prezent oferim asistență gratuită pentru raportarea incidentelor cibernetice, informare și noutăți despre incidente și situații cibernetice ce afectează în mod direct România. Oferim inclusiv metode prin care oamenii își pot testa singuri integritatea conturilor și a parolelor alese, iar pe viitor plănuim să dezvoltam cat mai mult suita de instrumente de auto-verificare, precum și lansarea unor programe și cursuri de securitate cibernetică gratuite pentru toate vârstele.

Ce facem cu sumele strânse?

Lucrăm constant la proiecte noi pe care vrem sa le lansăm pentru promovarea securității cibernetice. Poți afla mai multe despre fiecare proiect în parte accesând pagina Proiecte marca Hackout.

Începând cu anul 2023 Hackout organizează o serie de workshop-uri interactive cu elevi de liceu și studenți prin care promovăm importanța securității cibernetice, arătăm și explicăm cazuri reale pentru a înțelege mai bine pericolele online.

Încă de la începutul proiectului nostru, oferim suport și asistență persoanelor ce au fost victime ale unor atacuri cibernetice, inginerii sociale sau alte tipuri de atacuri cyber. Îi ajutăm să înțeleagă ce tocmai li s-a întâmplat și să ia toate masurile tehnice și legale necesare pentru rezolvarea situațiilor.

Analizăm activ toate incidentele raportate de către utilizatorii noștrii dar preluam și informații din surse media externe, le punem cap la cap și formăm articole în care explicăm pe înțelesul tuturor diferite campanii de phishing, viruși, atacuri sau trendințe cyber.

Important de știut

  • Data până la care poți trimite Formularul 3.5% este 25.05.2023.
  • Aceasta NU este o donație. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2022. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.
  • Rubrica “Sumă” nu trebuie completată; inspectorul fiscal va face acest lucru.
  • Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile redirecționate, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect.

Îți mulțumim!

Îți place securitate cibernetică?

Intră în comunitatea Hackout de pe Discord și inițiază discuții cu alți pasionați de cybersecurity. Aici postăm toate informațiile despre evenimente, CTFs, știri, joburi etc.