Contributori

Autori #hackout

Hackout.ro este un proiect civic înfiinţat şi susținut în totalitate de voluntari ce îşi dedică timpul pentru a informa şi educa utilizatorii din România în legătură cu cele mai noi tipuri de atacuri cibernetice şi camapanii ce se petrec pe teritoriul României.

Consultant de securitate cibernetică cu peste 6 ani de experiență în Penetration Testing, OSINT, Cyber ​​Intelligence, Security Operations și Training. Fondatorul companiei Zamolxis Solutions, companie de software & securitate cibernetică și președintele Organizației Hackout.ro. Implicat în mai multe proiecte de educație cibernetică care vizează creșterea conștientizării pericolelor din securitatea cibernetică.

Contributor Hackout.ro

Security Engineer, specializat in securitatea aplicațiilor, având peste 8 ani de experiență in domeniul securității IT. A lucrat cu numeroase echipe din cadrul mai multor companii pentru a îmbunătății securitatea proiectelor strategice si mitigarea riscurilor prin intermediul Security by Design, automatizare și traininguri pentru secure development. Implicat în cadrul mai multor fundații non profit din domeniul securității cibernetice precum OWASP și securitypatch.ro.

Contributor Hackout.ro

Security Engineer pasionat de cercetarea avansată în operațiunile Red Team, cu o concentrare pe infrastructuri on-premise și cloud. Specializat în securitatea aplicațiilor și dezvoltarea de soluții software securizate, dedică timpul liber explorării și inovării în domeniul securității cibernetice pentru a contribui la crearea unui mediu digital mai sigur.

Redirecționează 3.5% din impozit și ajută-ne să ducem proiectul mai departe

Nu te afectează și nu costă nimic! Este o sumă deja existentă, o parte (3.5%) din impozitul tău anual pe venit destinat statului român. Totul se poate face online!