Termeni și condiții

Termeni si condiții generale de utilizare a site-ului Hackout.ro

Informatii despre site

,,HACKOUT” este un brand inregistrat cu drepturi depline. Orice utilizare a brandului – atat denumirea ,,Hackout” cat si sigla – necesita consimtamantul sau cel putin mentionarea portalului.

ASOCIATIA HACKOUT este operatorul direct al portalului mai jos mentionat si ca ,,Hackout”.

 

ASOCIATIA HACKOUT

CIF/CUI: 46303932

Dosar infiintare: DOSAR NR.1439/280/PJ/2022

 

Brand-ul Hackout este protejat de legislația în vigoare la nivel european, orice utilizare sau menționare a brandului înregistrat se supune termenilor și condițiilor din prezenta.

Site-ul web Hackout.ro este proprietatea numita pe parcursul acestor termeni si conditii Hackout.ro.

Hackout.ro reprezintă o asociatie non-guvernamentala, o inițiativă civică, gratuită, realizată de catre ASOCIATIA HACKOUT, și susținută de voluntari. ASOCIATIA HACKOUT nu își asumă raspunderea în cazul unor incidente provocate de impersonarea sub numele platformei a unuia dintre voluntari sau alte persoane. Voluntarii nu reprezintă platforma în niciun fel!

Email pentru corespondenta: [email protected]

Hackout.ro este un portal web pentru atacuri cibernetice, raportări, verificări, anunțuri.

Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul Hackout.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Hackout.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la “Adauggare comentariu” devin proprietatea Hackout.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Hackout.ro, dreptul de autor si responsaabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin bmentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

Anumite sectiuni din cadrul porrtalului contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii Hackout.ro printr-o licenta gratuita, neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu. Licenta mentionata anterior include si dreptul Hackout.ro de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, Hackout.ro actionind doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respectiive.

Puteti utiliza continutul Hackout.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrisee mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Hackout.ro:

  1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Hackout.ro asupra continutului;
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  3. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului Hackout.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutullui in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email [email protected]

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Hackout.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la redactie[at]Hackout.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Hackout.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

Utilizatorii Hackout.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de Hackout.ro , si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma Hackout.ro sau orice alt tip continut.

ASOCIATIA HACKOUT, in calitate de autor/proprietar/aadministrator al website-ului hackout.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

ASOCIATIA HACKOUT, denumita in continuare si HACKOUT, este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea HACKOUT sau sunt licentiate de HACKOUT pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

HACKOUT va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea HACKOUT. Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
  • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al HACKOUT.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul HACKOUT In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul HACKOUT .

Îți place securitate cibernetică?

Intră în comunitatea Hackout de pe Discord și inițiază discuții cu alți pasionați de cybersecurity. Aici postăm toate informațiile despre evenimente, CTFs, știri, joburi etc.