In aceasta nota de informare, gasesti raspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate si prelucrate datele tale personale. Daca ai o intrebare sau nelamurire in privinta aspectelor prezentate, ne poti trimite intrebarile tale la [email protected].

Obiectivele demersului nostru, in ordinea importantei, privind aceasta informare sunt urmatoarele:

  • respectarea intimitatii tale si protejarea datelor cu caracter personal
  • repectarea prevederilor Legale privind protectia datelor cu caracter personal
  • intelegerea de catre tine a felului in care iti sunt colectate, stocate si prelucrate datele tale pentru a-ti proteja datele, pentru a respecta prevederile legale si pentru a servi interesului nostru legitim (comunicari de marketing, informari clienti, obligatii legale)

 

Ce date, de ce si cum prelucram datele tale personale?

Atunci cand verifici daca ai fost victima sau raportezi un atac cibernetic noi folosim datele tale personale doar pentru a verifica integritatea acestora conform uneltei folosite. Nu stocăm aceste date.

Folosim datele tale, altele față de cele introduse în uneltele de verificare, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Detaliem aici toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

 

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți.

Partajarea datelor personale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea utilzatorilor, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Drepturile tale în contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

În cazul în care îti putem oferi orice alt fel de informații cu privire la felul în care colectăm și utilizăm datele tale personale, te rugăm să ne trimiți un email la [email protected]. Recomandarea noastră e să iei măsurile necesare, atunci când ai motive să crezi că reglementările GDPR sunt încălcate, pe orice site pe care îl accesezi, după ce parcurgi reglementările EU legate de protecția datelor tale AICI.