Dorești să raportezi un atac?

Portalul are la bază atât informațiile capturate de serverele noastre, cât și rapoarte de la utilizatori, alți specialiști, developeri + mulți alții.

Orice informație pe care o furnizezi, noi o vom analiza și cerceta.

Printr-o singură raportare poți salva zeci, poate chiar sute de alți utilizatori.

Ce pot raporta?

Ce trebuie să știi înainte să raportezi

În primul rând, nu poți greși. Nu îți face griji dacă raportarea nu e relevantă, orice fel de informație este binevenită.

Poți raporta lucruri precum

Mailuri primite, viruși, escrocherii, pagini false, scams etc

Poți raporta orice are legătură cu online-ul: pagini false, mail-uri false, escrocherii, viruși, hackeri care sparg conturi, informații despre atacuri plănuite etc.

Pentru a raporta un atac, tot ce trebuie să faci este să completezi unul din formularele de mai jos sau să ne contactezi prin următoarele metode.

Toate raportările sunt anonime cu excepția celor care doresc asistență.

Live chat

În cazul în care un specialist este online pe platforma de suport, îți va apărea o casetă de text în partea dreaptă jos, de unde îl poți contacta în timp real.

E-mail și raportare

Sau prin formularul din secțiunea de raportări
[email protected]

Raportează prin următoarele formulare orice fel de incident:

Pentru început, avem nevoie de câteva date despre tine pentru a te putea contacta ulterior și pentru a te informa în legătură cu stadiul analizei.
De asemenea, poți lăsa necompletate câteva câmpuri dacă dorești să rămâi anonim.

Raportare website compromis

În cazul în care ai găsit un website care a fost atacat/spart, îl poți raporta aici, iar noi ne vom asigura că informațiile ajung atât la proprietar cât și la organele abilitate.

 

Raportează

Raportare incident informatic

Dacă ai fost martor al unui incident cibernetic sau deții informații ce ne pot ajuta, te rugăm să completezi următorul formular.

 

Raportează

Raportare HACKER

Dacă cunoști un posibil autor sau ai informații ce ne pot ajuta în legătură cu atacuri cibernetice ce au avut loc, te rugam să ne contactezi.

 

Raportează

Raportare IP

Raportează IP-uri ce au încercat să îți atace serverul sau care sunt suspicioase. Aceste date vor fi analizate și tu poți ajuta astfel alți dezvoltatori.

 

Raportează

Raportare număr de telefon

Dacă ai fost sunat de o persoană care a dorit să te șantajeze, să obțină informații personale etc, raportează, iar noi vom investiga. Raportarea ta poate ajuta alte sute de oameni ☺

 

Raportează

Ți-am fost de ajutor?

Acum că ești în siguranță, poți consulta ghidul nostru pentru a afla mai multe informații și pentru a putea și tu la rândul tău să îi ajuți pe alții!