DefCamp 2023 – Live Hacking!

DefCamp 2023 – Live Hacking!

Echipa Hackout.ro va fi prezentă la DefCamp, ediția a 13-a, cel mai mare eveniment de hacking din Europa Centrală și de Est, care va avea loc în perioada 23-24 noiembrie 2023 la București.

DefCamp este cel mai mare eveniment de hacking din Europa Centrală și de Est, care reunește anual peste 2000 de participanți din peste 50 de țări. Acesta oferă o platformă de networking și de învățare pentru hackeri, cercetători, dezvoltatori, studenți, profesori, antreprenori și alți profesioniști din domeniul cybersecurity.

„DefCamp 2023 își consolidează și poziția de facilitator în educația de specialitate din cybersecurity, organizând noi activități, provocări și competiții de hacking în cadrul Hacking Village, unde va avea loc pentru prima oară un eveniment de tip live hacking. Acesta este și o oportunitate valoroasă pentru experții în securitate să colaboreze cu scopul de a identifica și chiar rezolva probleme de securitate, îmbunătățind în cele din urmă securitatea cibernetică a sistemelor testate.” (Sursa: start-up.ro)

Pe lângă prezentări, expoziții și gustări, participanții vor putea să își testeze skill-urile de cybersecurity în cadrul Hacking Village – unde anul acesta se va desfășura inclusiv un eveniment de Live Hacking!

Hack The eBank

Challenge-ul pregătit de noi pentru Hacking Village, se numește „Hack the eBank„, un challenge care simulează un ecosistem bancar online plin de vulnerabilități.

Participanții vor trebui să își folosească toate abilitățile de ethical hackers pentru a  găsi breșe de securitate și pentru a le exploata.

Aceștia vor avea ocazia să dovedească abilitățile lor de penetration testing, social engineering, OSINT, reverse engineering, command injection și multe altele.

Ecosistemul va fi format din aplicații folosite în mod uzual de companii bancare: aplicații web de online banking, platforme de ticketing și customer service, chatboți folosiți pentru relația cu clienții și furnizarea de informații și multe altele.

Vă așteptăm cu multe surprize la standul nostru, să discutăm despre promovarea educației și a cybersecurity awareness-ului în rândul utilizatorilor de internet!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Despre autor

Discuții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place securitate cibernetică?

Intră în comunitatea Hackout de pe Discord și inițiază discuții cu alți pasionați de cybersecurity. Aici postăm toate informațiile despre evenimente, CTFs, știri, joburi etc.