Home Evenimente SecurityPatch Awareness Day – 9 noiembrie Alba-Iulia

SecurityPatch Awareness Day – 9 noiembrie Alba-Iulia

SecurityPatch a pornit de la dorința unor pasionați de securitate cibernetică de a crea un suport în limba română pentru alte persoane ce împărtășesc aceleași pasiuni și caută o abordare clară și practică a problemelor actuale în cybersecurity.

În era digitală în care tehnologia a devenit parte integrantă a vieții noastre, securitatea cibenretică a devenit un subiect de importanță crucială. Conferințele de securitate cibernetică au devenit puncte de întâlnire esențiale pentru experți, profesioniști și entuziaști din domeniul cyber. Astfel că, împreună cu partenerii noștri de la Hackout RomâniaZerotak și cu sprijinul Universității ”1 Decembrie” din Alba-Iulia, avem deosebita plăcere să anunțăm lansarea primei ediții a SecurityPatch Awareness Day.

Prima ediție va avea ca tematică principală Tehnologiile emergente și disruptive în domeniul securității cibernetice, pornind de la premisa că tehnologia avansează într-un ritm accelerat, fapt care conduce și la rafinarea amenințărilor cibernetice. Printre aceste tehnologii emergente sau EDT ne referim la artificial intelligence, machine learning sau quantum computing, care prin posibilitățile tehnice de care dispun pot fi folosite în scopuri negative, reprezentând astfel o amenințare.

Conferința se va bucura de prezentările a patru specialiști și practicieni în domeniul securității cibernetice, care vor fi deschiși în a răspunde curiozităților publicului și în a împărtășii din experiența și expertiza lor.

Date

09 nov. 2023
Expired!

Time

10:00 am - 6:00 pm

Locatie

Universitatea ”1 Decembrie” din Alba-Iulia
Alba Iulia
Categorii
SecurityPatch

Organizator

SecurityPatch
Website
https://securitypatch.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *