HackTheZone #2019

HackTheZone #2019

Ne bucurăm să anunțăm faptul că în perioada 17-18 octombrie 2019, în București se va desfășura prima ediție HackTheZone.

Hackout.ro susține acest proiect deoarece este realizat de niște oameni foarte pasionați, care promit atât o conferință menită să dezvăluie tainele unor Ethical Hackers cât și o premieră în România: primul concurs de tip capture the flag jucat live pe străzile Bucureștiului.

Biletele se găsesc pe iaBilet.ro

Echipa Hackout.ro va fi prezentă și vă invită să luați parte la un altfel de eveniment de securitate cibernetica.

Conferința

Specialiști în securitatea cibernetică și Ethical Hackers vor ține prezentări în care vor arăta o parte din instrumentele și metodele pe care le folosesc și vor dezbate subiecte sensibile din lumea cybersec-ului.

Pagina Evenimentului

,,Capture the Flag'' pe străzile Bucureștiului

În mod cert o premieră, acest tip de eveniment promite să creeze o senzație demnă de filmele cu hackeri de la Hollywood.

Pasionați, începători dar și experți în domeniul securiății cibernetice vor încerca să rezolve toate challenge-urile și să câștige marele premiu.

Linkuri

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Despre autor

Discuții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place securitate cibernetică?

Intră în comunitatea Hackout de pe Discord și inițiază discuții cu alți pasionați de cybersecurity. Aici postăm toate informațiile despre evenimente, CTFs, știri, joburi etc.