Parteneri

Împreună facem accesibilă educația #cyber

Susținători și sponsori

Parteneri

2019

0 +
Utilizatori
0 +
Pagini afișate
0 +
Incidente raportate

2020

0 +
Utilizatori
0 +
Pagini afișate
0 +
Incidente raportate

2021

0 +
Utilizatori
0 +
Pagini afișate
0 +
Incidente raportate

2022

0 +
Utilizatori
0 +
Pagini afișate
0 +
Incidente raportate

Hackout în cifre

Susține proiectul

Susține proiectul și fii parte din comunitatea
#csr #hackout

Persoane fizice

Donează direct în contul bancar:

Beneficiar: Asociația ,,Hackout”

CUI/CIF: 46303932

Banca: Banca Transilvania

IBAN: RO13BTRLRONCRT0649858101

Persoane juridice

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația Hackout, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la finalul anului, în baza unui contract de sponsorizare, astfel: 

» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația Hackout, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: [email protected]

Îți place securitate cibernetică?

Intră în comunitatea Hackout de pe Discord și inițiază discuții cu alți pasionați de cybersecurity. Aici postăm toate informațiile despre evenimente, CTFs, știri, joburi etc.