BSides Transylvania 2024 – conferința de cybersecurity din inima Transilvaniei

BSides Transylvania 2024 – conferința de cybersecurity din inima Transilvaniei

Cu ochii ațintiți asupra securității cibernetice și inovațiilor care o înconjoară, Transilvania se pregătește să devină gazda unui eveniment de excepție în lumea securității cibernetice. BSides Transylvania 2024 promite să aducă în prim-plan o serie de talk-uri inspirate din cazuri reale, workshop-uri interactive și un exercițiu tip Capture The Flag (CTF) care va testa cunoștințele și crativitatea pasionaților de securitate cibernetică.

Evenimentul va avea loc în data de 23 martie 2024 în cadrul Casei de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”.

BSides Transylvania face parte din inițiativa răspândită la nivel internațional a comunității BSides Security, care are ca scop crearea unui context social în care comunitatea mediului de securitate cibernetică să poată lua contact cu unii dintre cei mai vocali reprezentanți ai industriei. BSides creează o platformă de comunicare deschisă în care experții de securitate din domeniul cyber își pot împărtăși idei, experiențe și pot dezvolta relații parteneriale de lungă durată.

Recent a fost lansat website-ul oficial al conferinței: https://bsidestransylvania.com/ concomitent cu un apel de ”call for” pentru speakeri, sponsori și voluntari. Cei interesați să se implice pot apela fie la formulare implementate pe website la secțiunea ”Open Calls”, fie prin intermediul mesajului de la secțiunea de ”Contact”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Despre autor

Discuții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place securitate cibernetică?

Intră în comunitatea Hackout de pe Discord și inițiază discuții cu alți pasionați de cybersecurity. Aici postăm toate informațiile despre evenimente, CTFs, știri, joburi etc.